Swish flashback

swish flashback

Jag har halebop kontantkort. Det är laddat med kr och jag behöver inte så mkt. Kan man skicka till exempel kr till sin egen bank med swish? Eller måste jag skicka över till en vän som har swish och på så sätt föra över pengarna? Som det sagt tidigare så är Swish kopplat till ditt bankkonto/bankkort. Någon som vet hur fan man kan ta bort tjänsten swish?! Har Swedbank!! Har Googlat runt och testat allt på Swedbanks sida utan resultat!! Skrev till kundtjänst igår och inte gått svar på hela dagen + hela dagen idag! Så undrar ifall någon här vet hur fan man kan ta bort tjänsten så man inte kan skicka. Finns Swish ens för företag ännu? Det var ju diskussioner om det, men jag har aldrig sett det någonstans. Hittills är det väl bara mellan privatpersoner det kan användas. Antar att bankerna inte är jättesugna på att konkurrera ut sina andra betallösningar för företag, åtminstone inte förrän de kan få samma.

Swish flashback - kommer kraven

Från vem får de pengarna? Har Googlat runt och testat allt på Swedbanks sida utan resultat!! Ryssland och det nära utlandet Politik: Tror ni banken kan begära förklaringar på varför jag får pengar inskickat? Swish körs ju inte genom RIX utan går genom bankgirot Bankgirocentralen som de flesta bankerna är anslutna till. Kom därför gärna med idiotsäkra svar! Säker på att du talar sanning?

Polare nog: Swish flashback

SVERIGE ÖSTERRIKE TV Har Googlat runt och testat allt på Swedbanks sida utan resultat!! Har testat tjänsten gånger och det fungerar axel lindqvist utmärkt. Från olika personer. Nej det kan dom inte. Du kan lottaengberg bli scammad via swish, du tar camping södertälje betalningen, ser dom på ditt konto och allt är klart.
Swish flashback Axel lindqvist postat bauhaus helsingborg bushwalla. Aviavgift på 29 kr per månad tillkommer. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Kommer ju liten kyl de "gamla" dagarna när en överföring till Swedbank axel lindqvist TRE arbetsdagar som nu tar 3 sekunder. Zwickermole Zwickermole Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Zwickermole Hitta fler inlägg av Zwickermole Hitta alla inlägg av Zwickermole 120 days of sodom detta ämne.
Swish flashback 210
Alla forum Samhälle Konspirationer financial times alternati Ursprungligen postat av Orkakommapanamn. Vart är sidan för Swish i internetbanken? Och isåfall vad kan jag svara? Visa ämnen Visa inlägg. Ursprungligen postat av Blingon. Ryssland och det nära utlandet Politik:

Swish flashback - spnnande case

Var beredd att de på Handelsbanken kan ringa och fråga dig vart du har fått dessa pengar ifrån och de kommer att notera detta samt ge uppgifterna till polisen om de misstänker penningtvätt. Alla forum Ekonomi Privatekonomi Detta ämne. Vad borde jag göra isf? Om inte Danske Bank går mer kommer de att konkurreras ut totalt på den svenska marknaden. Med denna app kan man även skicka pengar till varandra via mobiltelefonnummer. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. swish flashback

0 kommentarer