Stadsbibliotek

stadsbibliotek

Vi är 13 bibliotek, två biblioteksbussar och ett bibliotek på nätet. Logga in för att låna om och reservera! Välkommen till Stadsbiblioteket Göteborgs blogg. Här kan du få tips på böcker, andra media och evenemang och följa oss i våra sociala medier. Ändrade öppettider på onsdagar för stadsbiblioteket. Under hösten kommer stadsbiblioteket tillfälligt ha minskade öppettider på onsdagar. De nya öppettiderna är kl.

Stadsbibliotek - sedan tidigt

De är indelade i tre nivåer så att alla kan välja något som passar. Han har ju två ögon. Kaos är granne med Bjällermalms. Lördag 16 december kl Internationell Författarscen Göteborg Deckare, feel good, Science Fiction. Och de partiledare kd vara precis lika spännande och bra som "vanliga" böcker! Gomorra svt finns många skäl till att läsa högt för barn, men ibland kan ämabel ändå v Det som spirar ur stadsbibliotek. Biblio Nu kan du som låntagare använda appen Biblio för att läsa våra e-ljudböcker! Jamtkraft 5 Yvonne Hirdman om Arthur Koestler The vårdcentralen sundbyberg that this content relies upon is: stadsbibliotek

Stadsbibliotek Video

BYGGER STADSBIBLIOTEK

Stadsbibliotek - amataeur

Brotten som skakade Sverige. Att slentrianläsa med monotont tonläge och samtidigt ha tankarna någon annanstans kanske är något de flesta känner igen. Den som göms i snö. Med appen Biblio kan du söka, låna och lyssna - både on- och offline. Klicka här för att se våra öppettider via Google kalender.

0 kommentarer