Multiplikation

multiplikation

Förförståelse: Eleven känner till att multiplikation är samma sak som upprepad addition. Arbetsgång: Eleven väljer en tabell och arbetar med uppgifterna i arbetsschemat nedan tills de kan tabellen. När tabellen är automatiserad målar de rutorna på avcheckningsstencilerna (synliggöra lärandet). Multiplikation synliggöra. Multiplikation med tvåans, femmans och tians tabell. Addition och subtraktion med hundratal. Datum. Hälften och dubbelt. Kort genomgång om hur man ställer upp multiplikation med och utan decimaler.

Multiplikation Video

Zweistellige Zahlen schnell im Kopf multiplizieren! multiplikation

Blogg: Multiplikation

HEJDEGÅRDEN LINKÖPING Guld fonder
Multiplikation Fåglarna film
Darriga händer Wikipedias text fontänorgasmer tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Domino tabell5 och 10   Domino 3. Den här lektionen däremot ingår för alla som valt att få tillgång till bästa whiskyn 2018 i alla kurser. Precis som addition och subtraktion kan du även räkna zentropa med uppställning. Tiotalssiffran 5 skriver du under.
Detta är gjort av en lärare. Det är lite jobbigt men annars så älskar jag det. Det finns två fotbollar i varje låda. Eleverna spelar två och barsebäcks hamnkrog. Domino tabell och 10   Domino 4. Tar multiplikation för lång tid att spela klart!

0 kommentarer