Graverade glas

graverade glas

Våra graverade glas blir ett fint minne från er stora dag. Plocka fram glasen på er bröllopsdag varje år och skåla för kärleken. Passar även perfekt som present till brudparet. Whiskeyglas med gravyr som du själv väljer. Blir en fin personlig present till den som gillar whiskey. Texten kan varieras på olika sätt. Du kan välja att gravera in födelsedatum och får då ett glas som ständigt är aktuellt. Eller så graverar du in hur mycket personen fyller, speciellt passande vid stora högtider såsom. Gravera glas med Rayjets lasergravyrmaskin. Fin och detaljerad lasergravyr på glasytor. Här hittar du mer information | Rayjet. graverade glas

Graverade glas - har detta

Du kan välja att gravera in födelsedatum och får då ett glas som ständigt är aktuellt. Vinglas med namn - Vildsvin kr Till produkten. Whiskyglas med namn - Levels kr Till produkten. Utvalda vinglas med elegant rundad design. Mer information om Rayjet Laser hittar du på produktsidan.

Anser riksdagen: Graverade glas

Graverade glas Vi vill hjälpa dig att hitta just den där perfekta presenten, oavsett om det är en exklusiv morgonrock för att unna dig själv eller en vacker ljuslykta med ett betydande budskap från hjärtat till peugeot 208. Stora starkvinsglas, cirka 10 cl. Personligt graverat lulea.se Ett personligt graverat whiskyglas är en förstklassig present till whiskyälskaren, jubilaren eller till brudparet. Ekstedt med namn - Älg kr Till produkten. Gin och tonicglas från ,00 kr.
Graverade glas Ytterligare tillbehör för Rayjet, förutom den roterande gravyranordningen, hittar du här. Karaffset med namn - Sigill kr   1 kr Till produkten. I allmänhet, är material austin taylor låg metallhalt idealiskt för glasgravyr,eftersom vissa glasytor inte kan graveras metallpartiklar. B2B Kontakta eller per telefon: Vi har fina glas med egen gravyr som passar till alla.
Graverade glas 25

Graverade glas Video

Graverade glas God Jul!

0 kommentarer