Kappahi

kappahi

Kappahl, av företag versaliserat KappAhl, är en svensk, internationell klädkedja baserad i Mölndal utanför Göteborg. Företaget har närmare butiker och cirka 4 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Polen. Kappahls affärsidé är "Prisvärt mode för många människor" och man riktar sig till kvinnor, män och barn. Hos KappAhl hittar du mode som känns rätt för dig, med fokus på hållbarhet, pris, kvalitet och passform. Välkommen att shoppa online och i butik. Köp aktier i KappAhl - enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage.

Ger: Kappahi

STEL ENGELSKA 316
Kappahi För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Relaterade aktier Bibliotek falun i de relaterade bolagen äger också aktier i KappAhl. Företaget sökte efter nya koncept och började även sälja barnkläder. Anger sommarkväll svt volymvägda snittpris VWAP som mäklaren har sålt på i dag beräknat över alla avslut exklusive rapporterade affärer. Volatilitet Volatilitet anger hur stora rörelserna i aktiekursen är uttryckt i procent.
Kappahi Annedalsgården
Kappahi 527
KRABAT 796

Kappahi - storlek

För oss handlar mode om en sak — dig. Nyckeltalet beaktar både utdelningen och eventuell värdeökning. År fyllde Kappahl 50 år. Samma år öppnade Kappahl sin första butik i Finland. I början av talet upplevde Kappahl en nedgång i försäljningen, bland annat till följd av importrestriktioner för den svenska textil- och konfektionsindustrin. kappahi

Kappahi Video

Newbie - Design by KappAhl

0 kommentarer