Nacka tunnelbana

nacka tunnelbana

I en kort film visas var stationerna i Nacka kommer att hamna och hur det kan se ut när vi har byggt. Vi bygger ut Blå linje till Nacka. Välkommen till samråd om förlängningen av tunnelbanans Blå linje från Kungsträdgården till Nacka C. Tyck till om möjliga lägen för stationsuppgångar. Samrådet sker i samband med arbetet att ta fram ett förslag till järnvägsplan och en tillståndsansökan enligt miljöbalken. Tunnelbana till Nacka. Den nya blå tunnelbanelinjen ska få tre stationer i Nacka; Sickla, Järla och Nacka vid Nacka Forum. Det här projektet rör förändring av gällande detaljplaner och annan planering som krävs för att tunnelbanan ska kunna byggas enligt de avtal som finns. Nacka kommun har ett nära.

Nacka tunnelbana - inte den

Entrén vid Rökerigatan, sett från Palmfeltsvägen. Kort om projektet  Fram till år kommer ungefär 56 nya bostäder att byggas på östra Södermalm, i Nacka och i söderort. Frida Foley kommunens projektledare 91 Få det senaste om nya tunnelbanan direkt till din e-post. Bostäder ska byggas ovanpå Värmdöleden Motorvägen däckas över för att ge plats till ny busstation. Så här är den vid Vintertullen tänkt att se ut.

Nacka tunnelbana - tunga industrier

Det här projektet rör förändring av gällande detaljplaner och annan planering som krävs för att tunnelbanan ska kunna byggas enligt de avtal som finns. Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Vid Sockenplan kopplas den grenen ihop med Hagsätragrenen. Station Hammarby kanals entré i Lumaparken i Hammarby sjöstad. Skriv in din gatuadress ovan så får du: Ett start-pm antas av politikerna. nacka tunnelbana

Nacka tunnelbana Video

Nacka TV Towers 1000 ft

0 kommentarer